Introductietraining Awareness through the Body


Introductietraining 12 - 13 maart 2011
Awareness through the Body (ATB) is een verdieping en verbreding op mindfulness die je kunt toepassen op je persoonlijk leven en in je werk. Awareness through the Body is een uitgebreid pakket van bijzondere mindfulness bewegingsoefeningen, bedoeld om je meer bewust te laten worden van je waarnemingen en mogelijkheden, zodat je een zelfbewust, zelfsturend mens wordt. De mindfulness training is overigens geen voorwaarde om deze training te volgen.

Onze 'Awareness through the Body training Zeeland'
Onze training begint met het vergroten van je ontvankelijkheid. Hierdoor ben je beter in staat te luisteren naar de vele impulsen, die je voortdurend vanuit eigen innerlijk en buitenwereld ontvangt. Daarna leer je door de oefeningen geleidelijk om meer vanuit je diepste kern te handelen.

Je ontdekt de relatie tussen verstand, emoties en je fysieke lichaam. Je vindt manieren om deze verschillende gebieden tot één harmonieus geheel te integreren en een ‘aanwezigheid’ in jezelf te vinden die vrij is van deze mentale, vitale en lichamelijke bewegingen.

De oefeningen zijn creatief en erg leuk om te doen. Ze ontwikkelen en versterken geleidelijk je concentratie, focus, ontspanning en geven je een gevoel van ‘vervulling’.

Kosten van de cursus
De bijdrage per persoon is €225,-, de lunch is inbegrepen bij de prijs. De inschrijving is pas definitief na betaling.

Contact over de cursus
Karin van der Plas is trainer voor deze training. In Nederland organiseert zij de opleiding Awareness through the Body. E-mail voor informatie of aanmelding voor de training Awareness through the Body of bel 035-6016995.

Je krijgt dan zo spoedig mogelijk training informatie toegezonden.

Tijd en locatie Colijnsplaat, Zeeland
De training vindt plaats in Colijnsplaat op 12 en 31 maart 2011 van 09.30 tot 16.30.

Meer informatie
Bekijk awareness through the body op youtube of kijk hier voor algemene informatie over awareness through the body.